V úterý 7. 5. mají všechny prodejny Stavebniny DEK otevřeno o 1 hodinu déle, na svátek 8. 5. zůstanou zavřené.
Zákaznické centrum
Výběr prodejny může ovlivnit skladové zásoby vybraného zboží, jeho cenu, popřípadě i cenu dopravy.
Hlavní město Praha
Jihočeský kraj
Jihomoravský kraj
Karlovarský kraj
Kraj Vysočina
Královéhradecký kraj
Liberecký kraj
Moravskoslezský kraj
Olomoucký kraj
Pardubický kraj
Plzeňský kraj
Středočeský kraj
Ústecký kraj
Zlínský kraj
Přihlášení
0
menu

Generátor stejnosměrného proudu Könner & Söhnen KS 48V-DC

k záložnímu nabíjení baterií (např. FVE, větrných turbínách, UPS, atd.), benzínový motor KS 240 11,9 kW, 223 ccm, napětí 48–54 V, proud 70 A, 525×310×510 mm, hmotnost 38 kg
31 114,00 Kč
sleva2%
30 492,86 Kč
36 896,36
 Kč
bez DPH s PHE za ks
s DPH a PHE za ks
Můžete mít 16.05. v prodejně
Skladem u dodavatele
30 492,86   
celkem bez DPH
36 896,36   
celkem s DPH
Číslo položky: 3231002167
Katalogový kód: WDTV7
Výrobky značky: Könner & Söhnen
popis
Generátor stejnosměrného proudu KS 48V-DC od společnosti "Könner & Söhnen" je určen jako záložní nabíječka baterií pro nabíjení baterií 48-54 V. Generátor je vhodný pro nabíjení baterií používaných ve fotovoltaických systémech, větrných turbínách, systémech UPS, komunikačních systémech atd.
  • Maximální možný výkon – Jedná se o účinnější způsob nabíjení vzhledem k přeměně energie a souvisejícím energetickým ztrátám.
  • Vysoký nabíjecí výkon při kompaktních rozměrech – Konstrukce generátoru je podobná konstrukci invertorového generátoru se všemi výhodami. Ve srovnání s běžným generátorem střídavého napětí 230 V a výkonnou nabíječkou, která mění střídavé napětí na stejnosměrné napětí potřebné k nabíjení akumulátoru, vyžaduje 3 až 5krát méně místa. Generátor je vybaven přepravní sadou.
  • Bezpečné používání – Generátor pracuje v rozsahu bezpečného velmi nízkého napětí (pod 60 V DC), kdy není vyžadováno uzemnění generátoru ani ochrana proti náhodnému dotyku.
  • Ekonomická efektivita – Vyšší účinnost generátoru díky eliminaci zbytečných přestaveb a skutečnosti, že otáčky motoru se řídí podle požadovaného výkonu, vede ke snížení nákladů na palivo ve srovnání s tradičními metodami využívajícími 230V alternátory a následné přestavby.
  • Jednoduché použití – Generátor je připojen přímo k baterii, což usnadňuje jeho používání. Funkce externího ovládání prostřednictvím bezpotenciálových kontaktů umožňuje snadnou integraci generátoru do stávajících napájecích systémů.
Pracovní rozsah napětí baterie by měl odpovídat pracovnímu rozsahu generátoru. Díky vestavěné řídicí jednotce generátor v režimu AUTO neustále sleduje napětí akumulátoru a automaticky začne akumulátor nabíjet, když jeho napětí klesne na 48 V nebo méně. Zpoždění spínání je přibližně 5 sekund. Jakmile napětí baterie dosáhne 53,5-54 V a nabíjecí proud 20 A, generátor se do 30 sekund vypne. Kromě režimu AUTO má generátor navíc režim EXTERNAL, který výrazně rozšiřuje rozsah použití generátoru. V tomto režimu je generátor ovládán externě pomocí bezpotenciálových kontaktů. Mohou to být např. programovatelné "suché kontakty" měniče, nebo také jiných zařízení, což umožňuje začlenit generátor do různých systémů. Generátor KS 48V-DC DC je vybaven transportními kolečky a rukojetí pro přenášení, které umožňují snadnou manipulaci a usnadňují mobilní použití. Generátor lze například použít jako záložní zdroj energie pro baterie mobilních komunikačních základnových stanic. Spolehlivý motor Könner & Söhnen splňuje všechny evropské normy kvality, včetně emisní normy EURO 5. Kvalitní alternátor s měděným vinutím a firemní motor umožňují bezproblémový a dlouhodobý provoz.
  • Díky vestavěné řídicí jednotce generátor v režimu AUTO neustále sleduje napětí baterie a při poklesu napětí automaticky zahájí nabíjení baterie.
  • Spolehlivý motor společnosti K&S se vyznačuje vysokou odolností proti opotřebení, zajišťuje trvanlivý a stabilní provoz a splňuje emisní normu EURO 5.
  • Zobrazení všech ukazatelů provozního stavu: ukazatel nízké hladiny oleje, ochrana proti přetížení a zkratu, ukazatel paliva.
  • Ergonomický ovládací panel s ukazateli stavu (napětí, proud, přetížení, hladina oleje), svorkami, ovládacími přípojkami, přepínačem režimů (manuální/externí/auto) a otočným přepínačem.
  • Model KS 48V-DC je vybaven transportní sadou (rozkládací rukojeť a kolečka) pro snadnou přepravu a rozšíření rozsahu použití.
Informace o ceně
Aktuální prodejní cena po slevě 2% z ceníkové ceny
30 492,86 Kč
bez DPH za ks
36 896,36 Kč
s DPH za ks
Nejnižší prodejní cena v době 30 dnů před poskytnutím slevy
30 492,86 Kč
bez DPH za ks
36 896,36 Kč
s DPH za ks
parametry
výkon motoru 11,9 kW
napětí 48–54 V
proud 70 A
zdvihový objem 223 ccm
objem nádrže 12,5 l
šířka 525 mm
výška 310 mm
délka 510 mm
akustický tlak 70 dB(A)
akustický výkon 95 dB(A)
hmotnost 38 kg
hodnocení
0,0
hodnotilo 0 uživatelů
0x
0x
0x
0x
0x
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený uživatel.